(FOTO) Nekad je ovdje bila autobuska stanica. Djeca su igrala fudbal a danas…”

Redakciji portala Crna-Hronika čitatelji svakodnevno šalju informacije i svojih gradova širom Bosne i Hercegovine. Ovog puta, javio se ogorčeni čitatelj iz Kladnja koji želi da javnost upozna sa problem koji imaju građani MZ Tuholj.

 

“S obzirom da niko ne poduzima nista danas ovako izgleda okretaljka u MZ Tuholj. Nekad je ovdje bila autobuska stanica, igrao se fudbal u zimskom periodu a danas je nemoguće proći sa automobilom a o autobusu da i ne pričam. Svakodnevno se ovdje izvozi građa koja uništava sve. I put i korito rijeke.

Na kraju radnog dana to se sve ovako ostavi. Od pamtivijeka se ovdje izvozi građa ali nikad u gorem stanju okretaljka nije bila. Svi šute niko ne smije da prijavi. Pozivam šume TK Kladanj Opštinu Kladanj, mještane MZ tuholj da poduzmu nešto jer ovo je bruka i sramota sta se ovdje radi.” izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Pogledajte fotografije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79