(FOTO) Nesreća kod Višegrada: Vozačica Opela se zabila u zid od tunela

Danas oko 19 sati na magistralnom putu Ustiprača – Višegrad u tunelu Ljučevo a usljed neprilagođene brzine uslovima i stanju na cesti došlo je do okretaja a potom i udara u zid tunela od strane putničkog motornog vozila marke Opel Corsa.

Na vozilu je pričinjena veća materijala šteta dok je jedno lice lakše povrijeđeno. Kako saznaje portal Crna-Hronika za volanom se nalazila majka a na zadnjem sjedištu sjedio je dijete.

Uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Policijske stanice za bezbjednosti i kontrolu saobraćaja Rogatica.

Saobraćaj na ovom dijelu puta bio je u djelimičnom prekidu a odvijao se naizmjenično jednom kolovoznom trakom sve do dolaska Šlep službe iz Goražda.

Uklanjanje i prevoz vozila do Višegrada izvršila Šlep služba firme Efa Compani d.o.o. Goražde po nalogu BIHAMK Asistencije d.o.o. Sarajevo.

Pogledajte slike sa mjesta nesreće

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79