(FOTO) Nesreća u Bosanskoj Krupi: Udes tri vozila, jedno lice povrijeđeno

(FOTO) Nesreća u Bosanskoj Krupi: Udes tri vozila, jedno lice povrijeđeno


Sinoć oko 18:30 sati dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu M14  kod Bosanske Krupe, u kojoj je jedno lice povrijeđeno piše Crna-Hronika.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila marke Škoda Karoq izgubio kontrolu nad vozilom i ostvario sudar sa još dva putnička automobila.

Na lice mjesta brzo su stigli pripadnici policije i hitne pomoći. Povrijeđeni vozač, čiji identitet još uvijek nije objavljen, zadobio je tjelesne povrede. Ljekari su potvrdili da je lakše zadobio povrede.

Nesreća se dogodila u samoj blizini TC Elmont Retail Park. Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

POGLEDAJ GALERIJU

Policija je izvršila uviđaj na mjestu nesreće kako bi utvrdila tačne okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. Prvi rezultati istrage sugeriraju da su nepovoljni vremenski uvjeti i neprilagođena brzina najvjerovatniji uzroci nesreće.

“Apelujemo na sve vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti, posebno u ovim kišnim danima kada su putevi mokri i klizavi. Sigurnost na cesti mora biti prioritet.”

Ovaj događaj ponovno podsjeća na važnost oprezne vožnje i pridržavanja saobraćajnih propisa, kako bi se smanjio broj nesreća na cestama u Bosni i Hercegovini.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija