(FOTO) Ovo je porodična kuća preminulog Mladena: Muk, tišina i plava smrtovnica

Mladić iz Laktaša Mladen Dulić ubio se nakon što je, kako kažu njegovi poznanici, na društvenoj mreži postavljen snimak pod nazivom “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske pumpe ismijava mladića dok ovaj popunjavao prijavu za posao.

Nastradali mladić Mladen ozbiljno je shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi, očigledno, nije te je sve vrijeme snimao kako ga ismijava. Postavljao mu je pitanja sa ciljem ismijavanja 22-godišnjeg mladića koji nažalost pritisak javnosti nije mogao izdržati, te je presudio sebi.

Ovo je radnik koji je ismijavao mladića Mladena. Postavljao mu je ova glupa pitanja

Pronašao je otac nakon što se vratio sa posla, saznaje Srpskainfo.

Otac se biciklom vratio kući i vidio da su vrata od pušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa. Ubrzo je primjetio da su ispred pušnice prevrnute lojtre i tada je uslijedio šok.

Otac je ugledao sina u pušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući ga tako spasiti.

– Majka je u tom trenutku bila u kući i kada je čula jauke supruga došla je u pušnicu i svjedočila najtežoj tragediji koja jednu majku može zadesiti – ispričao je sagovornik Srpskainfo.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se prije dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila jučer u popodnevnim časovima.

Mladić je sa roditeljima živio u porodičnoj kući u Laktašima.

– Za jedan dan i radost i tuga… Danas sam napisao jednu od najlljepših priča kojoj sam svjedočio, a sada pišem jednu od najtužnijih priča i nevjerovatnoj ljudskoj gluposti. Jedan vrijedni dječak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odletjeti u raj, da mu se povrijeđena dječija duša smiri…

Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dječače, neka te anđeli čuvaju – piše u jednoj od objava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79