(FOTO) Pogledajte gdje živi Suljo Domac: Teško ranjen u obračunu, u kojem je zadobio najmanje sedam ubodnih rana

(FOTO) Pogledajte gdje živi Suljo Domac: Teško ranjen u obračunu, u kojem je zadobio najmanje sedam ubodnih rana


 

U Sarajevu se sinoć desio obračun u kojem je upotrebom noža, na dvije različite lokacije, jedno lice povrijedilo dvije osobe, a od posljedica povreda jedan muškarac je preminuo.

Napadač je uhapšen, a kako je portal “Avaza” sinoć objavio, povrijeđena osoba koja je prevezena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu sa teškim ranama je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac.

Suljo Domac je poznat, između ostalog, i po tome što živi u kamp prikolici. Reporter “Avaza” je posjetio kamp prikolicu u centru Sarajeva u kojoj živi Suljo Domac.

Potresna poruka borca Armije BiH: Miran i tih čovjek dospio je u poziciju da sam rješava ono što je policija KS davno morala uraditi

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, on je, prema nezvaničnim informacijama, zadobio najmanje sedam ubodnih rana.
Podsjetimo, od posljedica uboda nožem sinoć je preminuo Mirza Podbičanin. Nadzorne kamere su snimile trenutak kada je Mirza Podbičanin u blizini pijace Markale dotrčao izboden. On je trčao i u jednom trenutku je stao i pao, a nakon toga je ponovo ustao. Uspio je napraviti još nekoliko koraka i nakon toga je ponovo pao. Na tom mjestu su ljekari ustanovili da je preminuo.

Potresna poruka borca Armije BiH: Miran i tih čovjek dospio je u poziciju da sam rješava ono što je policija KS davno morala uraditi

Preživjela osoba je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac koji živi u kamp prikolici. On je zadobio sedam ubodnih rana i sinoć je prevezen na KCUS i ljekari mu bore za život.

Riječ je o osobi koja je ranije punila kategorije crne hronike, a posljednji put u maju je bio napadnut. U februaru prošle godine je izboden i tada je bio u teškom stanju. Osim toga u njegovoj kamp prikolici se predozirao jedan muškarac.

Suljo Planja poznatiji kao Suljo Domac rođen je 1977. godine. Domac je dobro poznat sarajevskoj policiji po raznim krivičnim djelima. Više puta je hapšen zbog droge, nanošenja teških povreda, pucnjava, tuča… Prije pet godina, vozilom ga je pokušao ubiti Eldin Mulić u ulici Koševo.

Ove godine u maju je brutalno pretučen u ulici Sutjeska, a Domac tada nije htio otkriti policiji ko ga je pretukao.

U potrazi za novim informacijama o akterima sinoćnjeg brutalnog obračuna, naletili smo na pjesmu u izvedbi grupe Fire Point feat H Block piše Source.

Pjesma ‘Nestalo je sve’ 90-ih godina u Sarajevu bila je jedan od najvećih hitova. Spot je sniman na sarajevskim ulicama, u njemu se pored Sulje Planje koji je bio jedan od izvođača, pojavljuje još nekoliko zvučnih imena, poput Taiba Torlakovića, Samira Bejtića, koji je kako je kako je navedeno u jednom od komentara, svojevremeno bio desna ruka Mušana Topalovića Cace.

Spot i pjesmu pogledajte u videu ispod….


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija