(FOTO) Pomozimo dječaku Senaidu

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste apel za dječaka. Prenosimo ga u cjelosti:

HITNO: Apel za pomoć –
ako ne možete pomoći, podijelite apel u što većem broju i tako pomozite našem malenom Senaidu!  Jedna vaša podjela može da spasi naše dijete i na taj način osevapite se!

Radi se o malom djetetu. Ovo što vam pišem dragi Allah mi je svjedok u ime ALLAHA MILOSTIVOG SAMILOSNOG draga braćo i sestre po vjeri, Islamu našem sinu treba vaša pomoć. Senaid je rođen 25.1.2018 odmah po rođenju je zadržan u bolnici zbog teškog i mučnog poroda na odjelu pedijatrija “Irfan Ljubijankić”.

Nakon 11 dana boravka u bolnici nalazima je ustanovljeno da naš sin Senaid ima limfozu krvi pa smo odmah hitno morali da uradimo transfuziju krvi. Nakon par dana Senaid se malo oporavio ali zbog crvene tačke u oku, oko mu se mnogo zatvara i otiče zbog te_kog poroda ostećeni su mu kukovi, a pedijatrica nam je savjetovala da mu dajemo hranu “Aptamil” i da uradimo nalaze mozga, očiju i kukova što prije ali kako nismo u mogućnosti ništa od toga.

Molimo dobre ljude da nam pomognu da se spasi naše dijete jer mi kao roditelji teško živimo u jednom malom stanu bez struje. Nezaposleni smo, radimo kad nas neko zovne u dnevancu i to je sav unos ali i to je rijetko ali koliko toliko napravili smo uslove za našeg sina Senaida da ima bar ono osnovno, nešto garderobice, krevetić i tako koliko smo mogli ali sad za ove obaveze stvarno ne možemo dalje bez vas!

Našem sinu je hitno potrebna hrana “Aptamil 1 kutija kosta 28 KM ili 14 eura a može da mu bude jedna kutija 5 dana! Molim vas draga braćo i sestre u ime Allaha pomozite nam da se obezbijedi za neko vrijeme djetetu hrana i da se urade ovi nalazi da se uspostavi dijagnostika djetetu!

Možete nam pomoći preko bosanskog žiro računa za uplate iz 1613000085905292 Raifaizen banka

RACUN ZA UPLATE IZ DIJASPORE SWIT CODE RZBABA2S IBAN CODE BA391613000085905292 RAIFAZEN BANKA

možete nas kontaktirat na broj tel 061-847-471 za dijasporu 0038761-847-471 ili lično da dođete na našu adresu “Bosanska Krupa ulica 511 –  Slavna brdska brigada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments