(FOTO) Teška nesreća u Goraždu: Vozač probio ogradu a zatim se izvrnuo vozilo na krov

(FOTO) Teška nesreća u Goraždu: Vozač probio ogradu a zatim se izvrnuo vozilo na krov


Teža saobraćajna nesreća dogodila se većeras oko 23:40 sati na magistralnom putu M 20 u mjestu Potrkuša Grad Goražde piše Crna-Hronika.

Usljed neprilagođene brzine uslovima i stanju na cesti vozač putničkog motornog vozila Opel Astra izgubio je kontrolu nad svojim vozilom udario u zaštitnu, probio ogradu a zatim izvrnuo vozilo na krov.

Saobraćaj na ovom dijelu puta bio je potpuno obustavljen za vrijeme vršenja uviđaja od strane pripadnika Ministarstva unutrašnji poslova BPK – Goražde – PS Goražde.

Na ovom vozilu pričinjena je veća materijala šteta dok je jedno lice (vozač) povrijeđen a on se i dalje nalazi u Kantonalnoj Bolnici Goražde.

Više detalja o uzrocima ove saobraćajne nesreće biče poznato naknadno nakon izvršenih svih potrebnih mjera i radnji od stane Policije PS Goražde.

Uklanjanje i prevoz vozila izvšila šlep služba firme Efa Compani d.o.o. Goražde po nalogu BIHAMK Asistencije d.o.o. Sarajevo.

Pogledajte slike sa mjesta nesreće

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija