(FOTO) Teška nesreća u Visokom: Trojica mladića sletili u rijeku Bosnu

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se u Visokom u večernjim satima oko 21:27h kada su trojica mladića u putničkom automobilu, iz još neutvrđenih razloga sletili u rijeku Bosnu – piše Crna-Hronika.

Na lice mjesta su odmah izašli pripadnici MUP-a ZDK PS Visoko kao i visočki vatrogasci koji su pred sobom imali težak zadatak. Na sreću, uspjeli su izvuči mladiće iz automobila.

“Pripadnici profesionalne vatrogasne jedinice Visoko u 21:27 sati izasli na tešku saobraćajnu nesreću mjesto Muhasinovići gdje je putnićko motorno vozilo sletilo u rijeku Bosnu u kojem su bile tri osobe.

Zajedno sa kolegama iz Policijske stanice Visoko iz rijeke izvadili tri mlade osobe žive koje su prevezene odmah kolima Hitne medicinske pomoći Visoko na ukazivanje pomoći.

Na intervenciji učestvovalo 6 vatrogasaca sa dva vozila za brze inetervencije. Ovom prilikom se zahvaljujemo kolegama iz PU Visoko na brzoj reakciji i pomoći🧑‍🚒

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79