(FOTO) U toku uviđaj u Glamočanima: Likvidiran banjalučki biznismen, njegov pratilac i jedan od napadača

U Glamočanima kod Banjaluke u toku je uviđaj na mjestu gdje je noćas došlo do pucnjave u kojoj su tri lica smrtno stradala, a jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Istragu vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcIje i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Slaviša Krunić likvidiran je noćas u klasičnoj sačekuši u blizini porodičnog imanja nadomak Banjaluke.

Likvidiran je i jedan od njegovih pratilaca, dok je drugi ranjen. U razmjeni vatre smrtno je stradao je i jedan napadač.

 

Policija objavila identitet: Evo ko je likvidirani napadač na Slavišu Krunića

Kako ATV saznaje bila su dva napadača. Na mjestu likvidacije bila su dva automobila. Pretpostavlja se da jedno pripada Kruniću, a da su u drugom bili napadači.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je sinoć da su u pucnjavi u blizini Banjaluke tri lica poginula, dok je jedno ranjeno.

Prema saznanjima ATV-a, pucano je u automobil u kojem su se nalazili Slaviša Krunić i pratioci u blizini porodične kuće u naselju Glamočani, opština Laktaši, udaljene desetak kilometara od centra Banjaluke.

Ko je bio Slaviša Krunić: Milorad Dodik ga nije volio zbog probosanskih stavova.

Riječ je o klasičnoj sačekuši. Krunić je likvidiran u gusto naseljenoj ulici gdje ima mnogo kuća, prema informacijama, napadači su sačekali njegovo vozilo i onda pucali.

Nakon pucnjave Krunić je prevezen u UKC RS gdje je pokušanareanimacija, ali bezuspješno.

Slaviša Krunić, bio je vlasnik nekoliko preduzeća iz Banjaluke, a jedno od njih je i Kompanija “Sektor sekjuriti”.

 

FOTOGRAFIJE SA MJESTA STRAVIČNOG ZLOČINA: Likvidirani banjalučki biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79