(FOTO) Vučićevim pristalicama otkazao prevoz na skup u Beogradu, oni mi izbušili gume

Autoprevoz d.o.o. Čačak nedavno je otkazao sve redovne linije za 25. 5. , a pretpostavlja se da će vozila biti iskorištena za prijevoz pristaša SNS-a u Beograd. Nažalost, nepoznati počinitelji izvršili su sabotažu tijekom noći i izbušili gume na svim vozilima ovog prijevoznika iz izraza revolta.

Tvrtka koja se bavi javnim prijevozom u Čačku ranije je obavijestila autobusne stanice koje prodaju karte za linije koje ova tvrtka posjeduje o otkazivanju svih polazaka za 26. svibnja, datuma kada je planiran veliki kontramiting SNS-a.

“Obavještavamo vas da dana 26. 5. 2023. godine nećemo održati naše redovne polaske te vas molimo da za taj dan ne prodajete karte za naše linije. Zahvaljujemo na razumijevanju”, navodi se u obavijesti.

Ova tvrtka se financira iz gradske proračunske potpore, odnosno novcem građana, zbog čega je njihova odluka izazvala nezadovoljstvo mnogih stanovnika.

Večeras u 18 sati veliki Vučićev kontramiting

Nakon objave Autoprevoza o obustavi redovnih polazaka za današnji dan, primili su mnogo negativnih poruka od građana koji im poručuju da neće dopustiti otkazivanje redovnih linija zbog prebacivanja pristaša SNS-a na miting u Beogradu.

Čini se da se to i dogodilo s obzirom na to da su gume na svim vozilima izbušene tijekom noći. Na autobusima je napisano “SNS sekta” i “VČĆ PDR”, što također ukazuje na nezadovoljstvo zbog odluke o obustavi prijevoza radi Vučićevog mitinga.

Potpredsjednica Narodne stranke, Violeta Marković, upozorila je da je za Autoprevoz d.o.o. Čačak danas bio planiran prijevoz do Beograda, uključujući 20 autobusa iz Gornjeg Milanovca, 20 iz Kraljeva i 50 iz Čačka.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je “najveći skup u povijesti Srbije” za današnji dan, a podršku će, nažalost, dobiti i od političkih lidera iz Republike Srpske.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79