(FOTO) Zbog ove majice Vučić je posebno poludio. On je džubre i monstrum. Nikada izaći neće!

Uroš B. koji je u krvavom pohodu ubijao ljude u selima u okolini Mladenovca, prilikom uhićenja na sebi je imao plavu majicu s natpisom “generation 88”. Srpski mediji već su puni špekulacija da je ubojica fan nacističkog režima Adolfa Hitlera.

Uroš B. ubio je osmero mladih ljudi u mladenovačkim selima Malo Orašje i Dubona. Jutros je uhićen u okolini Kragujevca. Najmlađa žrtva imala je 15 godina, a najstarija 25.

Po tumačenju srpskih medija 88 je numerički kod nacističkih simpatizera, a označava slovo “H” kao osmo slovo abecede. Dakle, 88 u ovom slučaju znači HH, odnosno Heil Hitler. Dalje dodaju da taj broj naširoko koriste neonacisti, za što se ne mogu naći potvrde u izvorima na Interetu.

Da je uhićeni Uroš B. sljedbenik Adolfa Hitlera na press konferenciji je govorio i srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

“Jutros sam predložio smrtnu kaznu premijerki Brnabić, ali ona i vlada su protiv jer bi bili jedini uz Bjelorusiju koji bi imali smrtnu kaznu, ali to ne možemo po tim nekim ‘puno pametnim’ konvencijama. Nekad sam i ja bio protiv toga, ali gorko se kajem. Kada uhapsite čovjeka i vidite da nosi majicu Heil Hitler, generacija 88. U Srbiji se diviš Hitleru! Đubre! – vikao je Vučić na presici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Značenje broja 88

Na društvenim mrežama se može pronaći posve drugačije značenje broja 88 koji se smatra anđeoskim brojem. U numerologi se opisuje da broj 88 sadrži pojačanu energiju broja 8 u obliku koji se ponavlja i koji umnožava njegovu snagu.

Broj 8 je odraz pouzdanosti, autoriteta, strpljenja, moći, praktičnosti, uspjeha, ambicije, dobre prosudbe, poslovanja, unutarnje mudrosti, pravde, manifestacija bogatstva i obilja, discipline i odgovornosti. Broj 88 je prikaz stvaranja stvari koje su dugotrajne i vrijedne.

Autori tekstova na društvenim mrežama pišu da se broj 88 u Bibliji smatra vrlo moćnim brojem i označava analitički pristup postizanju poslovnih ciljeva i okončanju vašeg monetarnog problema.

Postoji još mnogo tekstova koji pišu o značenju broja 88 – u ljubavi, vezama, numerologiji, duhovnosti, ali nismo pronašli ni jedan slučaj da se broj 88 povezuje s Adolfom Hitlerom.

@crnahronikainfo

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo osam osoba u Mladenovcu Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je snimak policijske akcije koja je rezultirala hapšenjem Uroša Blažića, osumnjičenog za ubistvo osam i ranjavanje 14 osoba u Mladenovcu. Specijalna policija je opkolila Blažića u kući njegovog ujaka u selu Vinjište kod Kragujevca. Osumnjičeni ubica je pronađen nakon osam sati intenzivne potjere. U potjeri je učestvovalo više od 600 pripadnika različitih sigurnosnih tijela.

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79