Fudbaler iz Sarajeva napao sudiju jer mu je opsovao majku: “Tada mi se zacrnilo pred očima”

– Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Da mi je šta drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bi mu oprostio ni za šta na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen – poručio je Perić-Komšić

Cibalija je remizirila sa Rudešom u 32. kolu druge hrvatske lige, a meč je obilježio incident, prenosi Vinkulja.hr.

Fudbaler iz Sarajeva i napadač Cibalije Robert Perić-Komšić isključen je već u 27. minuti. On je dobio jedan žuti karton, pa i drugi nakon serije prigovora. Sada je objasnio i šta se dogodilo.

 

Naime, njemu je sudija Ante Sočo navodno spomenuo majku. Kako je Perić-Komšić rekao sve se dogodilo nakon jednog prekršaja koji je napravio.

– Napravio sam faul na Pavkoviću i sudija Sočo dao mi je žuti karton. Rekao sam mu: “Daj, nemoj me zaj**avati, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!”

Sočo je na to rekao: “J**at ću ti majku u p**ku poslije, kome govoriš da je majmun?!” I dao mi drugi žuti karton – ispričao je Perić-Komšić.
Kako kaže, tada je izgubio živce.

 

– Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo šta rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo… – rekao je Perić-Komšić za Vinkulja.hr.

Podsjećamo, priča Sarajlije je obišla region. On je u martu 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio kroz težak period. Tada je teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao 70 posto jetre.

– Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Da mi je šta drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bi mu oprostio ni za šta na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen – poručio je Perić-Komšić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79