Fudbalski turnir morali odgoditi 5 sati zbog nesavjesnog vozača Mercedesa

Fudbalski turnir morali odgoditi 5 sati zbog nesavjesnog vozača Mercedesa


U Bihaću je i ove godine održan tradicionalni Futsal Cup Bihać 2024, prestižni turnir u malom fudbalu koji svake godine privlači najbolje ekipe iz Krajine.

Ovaj sportski događaj, koji je postao nezaobilazna manifestacija za sve ljubitelje futsala, Futsal Cup Bihać poznat je po odličnoj organizaciji, vrhunskoj atmosferi i natjecateljskom duhu koji vlada tijekom cijelog trajanja turnira.

Međutim tokom jučerašnjeg dana dogodila se nemila situacija na sportskom terenu Kulturnog centra Bihać koji se preko dana do 16h koristi kao parking. Naime nesavjesni vozač Mercedesa ostavio je svoje vozilo i nakon 16h kada se ova ista lokacija počinje koristiti za sportske manifestacije piše Crna-Hronika.

Čak 5 sati čekali su vozača pod imenom Aziz da ukloni svoje vozilo kako bi se mogao završiti turnit Futsal Cup Bihać 2024 čiji pobjedinici su bili ekipa iz Špedicija Reni&Cobra i prijatelji.

Pogledajte video na našem Instagram profilu kao su sportisti pokušali skloniti automobil sa sportskog terena. Video pogledajte ovdje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija