Golman Srbije se tukao sa navijačem u kafani u Minhenu

Golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić je tokom slobodnog dana napravio incident u Minhenu. Incident se dogodio između utakmica sa Slovenijom i Danskom, kada je selektor Dragan Stojković Piksi dao slobodan dan igračima.

Prema izvještaju “Telegrafa”, Vanja se na slobodan dan uputio u jedan lokal u Minhenu gdje često borave srpski državljani i gdje se često organizuju nastupi muzičara iz Srbije i regiona.

U jednom trenutku, sukob je izbio između Vanje i jednog srpskog navijača koji mu je dobacio: “Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!”

Ova izjava razljutila je Vanju, koji je odgovorio psovkama, krenuo ka navijaču i fizički ga napao.

Reagiralo je obezbjeđenje lokala, a u situaciju se umiješao i vlasnik lokala kako bi smirio tenzije. Vlasnik je potvrdio da je Vanja došao u njihov lokal, ali da ga obezbjeđenje nije prepoznalo i nisu mu odobrili ulazak zbog toga što je bio u reprezentativnom šorcu.

To je dodatno izazvalo frustraciju kod Vanje, što je eskaliralo u verbalni i fizički sukob sa navijačem.

“Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve riješili”, izjavio je vlasnik lokala.

Incident je izazvao znatnu pažnju u javnosti, s obzirom na status i poziciju Vanje Milinkovića-Savića u reprezentaciji Srbije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79