Grad je državi novac uplaćivao za sport a oni trošili na kladionicu?

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste svoju stranu priče koja se odvijala u Srbiji, a u pitanju je velika pronevjera novca, ali i ugleda u svijetu kada je pitanje ovaj vid sporta.
Priču prenosimo u cjelosti:
Powerlifting je grandski sport pod okriljem ministarstva srbije. Ove godine je ostvario budzet.Tu vide priliku Milan Smiljanić,Aleksandra Rapaić i Radovan Gavrilov da otmu savez, Akeksandri je to bilo lako pošto je iz kuće Predraga Miloševića bivšeg predsednika ukrala pečat jer mu je bivša devojka i navodno dolazi po stvari uz pecat krade i lap top sa podacima saveza krade sajt i tako počinju preotimanje. Sazivaju nelegalnu skupstinu sa par prijatelja prave lažne papire i Milan Smiljanić radnik apr-a stavlja savez na svoje ime a asociaciju beograda što je bila predsednik Dragana Radivojević takodje istom metodom prebacuju na Petra Milenkovića. Kad smo čuli da do toga može da dodje idemo u sup Stari Grad i predočavamo im mogućnos prevare, sve dostyvljamo apr-u da do toga ne bi doslo (prijavu) da bi sledeci dan savez i asociacija bili već na drugim imenima.opet idemo u sup stari grad prijavljujemo ovu prevaru i tuzbu prvom osnovnom sudu. Dostavljamo sve to i ministarstvu sportai sss i medjunarodnom savezu. Ali odgovora nema ni sa jedne strane.Milan Smiljanic i dalje nastavlja da zloupotrebljava svoje radno mesto i za samo jedan dan menja statut i izgled pečata a to sve potpisuje službenica Nives Čulić koja je poznata i po tim radnjama isto to radila je i automoto savezu.
Dokaz da je sve zbog para je da na asocijaciji Drygane Radivojevic ostalo je 80000 din to je grad beograd uplatio namenski na trezor za pehare Milan Smiljanic podize i uplacuje na svoju teretanu koju ima samo na papiru i trosi u win winu.
Možemo da se nadamo da će pravda isplivati za sada i negativci biti osudjeni. Za sad mozemo da gledamo kako nam Unistavaju sport i kako nam namenska sredstva nestaju sa računa za njihove privatne stvari. U nadi da će uvideti nadlezne institucije i ubrzati proces molimo Vas da ovu pricu objavite. Unapred zahvalni Powerlifting savez Srbije.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments