Grad u BiH prvačićima daje po 100, a polaznicima u srednju školu 200 KM

Gradska uprava Čapljine obezbijedila je bespovratna sredstva kao pomoć roditeljima koji upisuju djecu u prve razrede osnovne i srednje škole.

Kako su priopćili, svako dijete koje se upisuje u prvi razred osnovne škole na području Grada Čapljine besplatno će dobiti nove udžbenike za tekuću školsku godinu, odnosno financijsku pomoć od 100 maraka za kupnju udžbenika i školskog pribora.

Lokalna vlast nije zaboravila ni srednjoškolce, pa tako svaki učenik pri upisu u Srednju školu Čapljina dobiva 200 maraka bespovratnih sredstava.

“Gradska uprava Čapljine na čelu sa gradonačelnikom Smiljanom Vidićem na ovaj način olakšava roditeljima visoke troškove koji su potrebni da bi svoju djecu poslali u školske klupe”, priopćili su iz te uprave.

Uputili su obavijestili svim roditeljima koji svoju djecu upisuju u prvi razred osnovne ili srednje škole da dostave potvrdu o transakcijskom broju žiro računa s pečatom banke, kao i osnovne podatke, odnosno ime i prezime djeteta i roditelja.

Traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti u upravu škole, a krajnji rok za dostavu dokumentacije je 11. rujna ove godine, stoji u priopćenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79