Gradačac: Otkriven napadač na rukovodioca recepcije ”Banja Ilidža”

Nakon opsežne istrage, inspektori Odjela kriminalističke policije PU Gradačac, u saradnji s kolegama iz CJB Bijeljina, identificirali su počinioca razbojništva u pokušaju nad rukovodiocem recepcije JZU „Banja Ilidža“ Gradačac.

Radi se o Vladanu S. (34) iz Bijeljine, koji je trenutno na izdržavanju višemjesečne zatvorske kazne u KPZ-u Foča. On se sumnjiči da je 20. decembra prošle godine oko 13 sati u objektu ”Banja Ilidža”, uz povike „Pare, pare“, fizički nasrnuo na rukovodioca recepcije Marijana Š. (62) i tom prilikom nanio mu ozljede udarcima pesnicom u glavu, piše Avaz.

Nakon počinjenog napada, ali bez traženog novca, on se ubrzo udaljio s lica mjesta.

Po okončanju policijske istrage i kompletiranja dokumentacije ona će biti proslijeđena Kantonalnom tužilaštvu na daljnje postupanje. Ovaj slučaj je jedan u nizu uspješno rasvijetljenih krivičnih djela počinjenih na području Gradačca.

Tokom prošle godine radnici PU Gradačac riješili su blizu 80 posto od više od stotinu prijavljenih krivičnih djela po poznatom i nepoznatom počiniocu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79