Hadžifejzović podiže prašinu: “Je li Zlatko Lagumdžija sljedeća meta hapšenja?!”

Kalabuhov je hladno ocinkario Lagumdžiju, da se odavno takva hladnoća u diplomatskim prostorima nije osjetila.

To je čudno, jer je Lagumdžija u javnosti sasvim otvoreno lobirao ili, kako da to nazovemo, lijepo govorio o Rusiji – baš kada čitav Zapad govori ružno – komentira Hadžifejzović

Mi ne najavljujemo istragu protiv Zlatka Lagumdžije već drugi medij, jedan portal. Možda u šali, možda malo u zbilji, Senad Pećanin je preko Twittera trznuo Lagumdžiju, u stilu – “ko je sljedeći – neka se pripremi Lagumdžija”, rekao je sinoć u svom komentaru Senad Hadžifejzović te dodao:

– Po navodima veb-portala “Ljudski.ba”, Skaka bi istražiteljima mogao ispričati svašta o nestanku vrijednih umjetničkih djela iz zaostavštine Adila Zulfikarpašića, a o kojoj se stara upravo i Lagumdžija. Lagumdžija je opet u centru pažnje.

Kako je Hadžifejzović dalje pojasnio, zakuhao je preko društvenih mreža s ruskim ambasadorom Kalabuhovim.

– Kalabuhov je hladno ocinkario Lagumdžiju, da se odavno takva hladnoća u diplomatskim prostorima nije osjetila. To je čudno, jer je Lagumdžija u javnosti sasvim otvoreno lobirao ili, kako da to nazovemo, lijepo govorio o Rusiji – baš kada čitav Zapad govori ružno. Onda je Lagumdžija, pakujući kofere za Zapad, konačno rekao neku ružnu na račun Rusije; mora se malo oprati i tu ga je dočekao Kalabuhov s nekoliko rečenica u kojima je citirao Lagumdžiju.

U prijevodu, Kalabuhov je dao do znanja da je sjedio i pričao, dakle bio u kontaktu s Lagumdžijom – navodi Hadifejzović.

Kompletan komentar pogledajte u priloženom videu…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79