Hana Hadžiavdagić glasala u Hrvatskoj: Veća sam Hrvatica od “velikih” Hrvata

Hana Hadžiavdagić, poznata influencerica, podijelila je na Instagramu da je sudjelovala na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. Nakon obavljene građanske dužnosti, odlučila je posjetiti teretanu kako bi vježbala.

Uz objavu iz teretane, poručila je: “Nakon obavljene građanske dužnosti, otišla sam vježbati.”

Jučer je putem svog profila pozvala sve građane Hrvatske da učine isto: “Vrijeme nam ističe… Sutra moramo svi izaći na izbore! Dosta je!”

Hana, koja je krajem prošle godine dobila hrvatsko državljanstvo, također je istaknula svoj osjećaj pripadnosti: “Veća sam Hrvatica od ‘velikih Hrvata’.”

Ranije se oglasila na Instagram storyju odgovarajući na pitanja onih koji su sumnjali u njezinu pripadnost: “Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih ‘velikih Hrvata’ koji imaju firme po Hercegovini.”

Nadalje, Hana je naglasila da njezin identitet nije povezan s vjeroispovijesti te je istaknula važnost emancipacije: “Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno”, poručila je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79