Heroj: Ovo je Banjalučanka koja je šetala sa bebom pa skočila u Vrbas da spasi djevojku

Banjalučanka Merima Gajić dok se sa bebom u naručju i drugom kćerkom vraćala iz grada, na povike starije kćerke je ugledala djevojčicu kako se sa mosta baca u rijeku. Bez razmišljanja je skočila u rijeku da je spasi.

– Kada se to dogodilo vraćala sam se sa kćerkama iz grada. Starija kćerka je u jednom momentu uzviknula: “Mama, vidi! Djevojka na Gradskom mostu skida jaknu.” U trenutku kada sam pogledala u tom pravcu, ona se već odgurnula u Vrbas, prisjetila se Merima Gajić, Banjalučanka heroj, koja je preksinoć iz hladne rijeke izvukla maloljetnu djevojčicu i tako spasila jedan mladi život.

Ona se za ATV prisjetila trenutka u kom je odlučila da, rizikujući i svoj život, spasi maloljetnicu.

– Bebu, koju sam držala u naručju sam dala starijoj kćerki i bez razmišljanja potrčala niz obalu. Skočila sam u Vrbas i izvukla djevojčicu – kazala je Gajićeva.

Ona dodaje da iz načina na koji se sve to dogodilo ne može sa sigurnošću tvrditi da li je riječ o pokušaju samoubistva ili se nesrećna djevojka okliznula sa mosta i upala u Vrbas.

– Meni je samo drago da sam spasila nečiji život – kazala je Merima, koju nakon geste na društvenim mrežama nazivaju “ženom herojem”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79