Hirurg nasilnik kaže da nije tukao suprugu i da je rebra polomila jer se saplela u kući

 

Nikola Ostojić (48), hirurg osumnjičen da se brutalno iživljavao nad suprugom Ivanom (42) tvrdi da je ona imala nezgodu u kući.

Poznati hirurg rekao je svojim prijateljima da nije digao ruku na suprugu, već da je u pitanju nesrećan slučaj.

  • On kategorički tvrdi da nije tačno da je tukao suprugu, već da se ona saplela u njihovoj kući i pala niz stepenice pa je tako polomila rebra, ruku i zadobila druge povrede. Međutim vještačenjem će biti utvrđeno da li je to tačno. Ujedno, on optužuje suprugu i da ga je varala dvije-tri godine sa nekim muškarcem – otkriva izvor Informera.

Sagovornik navodi da hirurga Nikolu Ostojića ne poznaje kao nasilnu osobu, kao i da je bio vrlo ugledan u svom rodnom kraju u Hrvatskoj.

  • On je iz Biljana Gornjih kod Benkovca. Imao je nesrećno djetinjstvo, jer mu se majka objesila dok je još bio dijete, a otac je preminuo kasnije. Ipak uvijek je bio staložen, ugledan, gradio je karijeru. U braku sa Ivanom je 15 godina, imaju troje djece od kojih najmlađe ima 11, a najstarije 14 godina – priča sagovornik.

Inače, hirurg je mjesec dana bio na bolovanju, za vrijeme kog je, prema navodima tužilaštva zlostavljao suprugu, koja je bila modra od batina.

  • On nije radio mjesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osjećaj u rukama – tvrde izvori Telegrafa.

Ostojićeva supruga, Ivana O. je operisala lakat, povredu koja je nastala, kako se vjeruje, kao posljedica zlostavljanja.

  • Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja – rekao je sagovornik.

Davio je kablom i polomio 4 rebra

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), plastičnom hirurgu sa VMA, koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u Zemunu brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio djelo, uticao na svjedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprijećene zatvorske kazne.

Podsjetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je zbog prijavljenog nasilja u porodici, gdje su zatekli nasilnika kome su oduzeta dva pištolja i nesrećnu ženu u podlivima, s vidnim povredama i njihovo troje maloljetne djece.

Pretučena žena je izjavila da ju je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao oklagijom, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79