Hrvatica glumi djevojku usamljenim momcima za Dan zaljubljenih: “Šetnja 200, držanje za ruke 350, ručak s roditeljima 900”

nfluenserka i studentkinja medicine Petra Meštrić najnovijom objavom nasmijala je pratioce na Instagramu. Naime, ona je otkrila da glumi djevojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, a istakla je i cjenovnik svojih usluga.

-Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: ‘Izigravam tvoju djevojku za Dan zaljubljenih pred tvojom porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)! Rezervišite na vrijeme! – rekla je Petra u opisu objave.

Navela je da šetnju naplaćuje 200 kuna, plus 350 kuna držanje za ruke, večera s njom koštala bi 500 kuna, ručak s roditeljima 900 kuna itd.

Njeni pratioci su joj rekli da je to bila briljantna ideja.

“Pa ženo, mogu ti reći da je to idealna ideja”, “Već rasprodata”, “Odlična ideja. Nemam srca za ovako nešto”, “Top ideja”, rekli su joj.

Petra je kasnije u svom storiju otkrila da je svoj oglas objavila i na grupi “Tražim studentski posao”.

-Hvala grupi Tražim studentski posao za uklanjanje mog posta, koji je imao za cilj samo da nasmije ljude. Kakve objave objavljuju, ja ću ipak misliti da je ovo bilo na ličnom nivou – napisala je Petra.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79