Hrvatski policajac vozio pijan, skrivio nesreću te se potukao

Zagrebački policajci istražuju kolegu koji je u subotu na području Susedgrada skrivio prometnu nesreću. Nakon nje se potukao s nekoliko stanara ulice. Njega i susjeda su zbog ozljeda prebacili u KB Sveti Duh

Policajac (41) van dužnosti izazvao je kaos u u subotu u Viljevskom putu u Zagrebu nakon divljanja BMW-im varaždinskih tablica.

Prema prvim informacijama, navodno zbog neprilagođene brzine, skrivio je prometnu nesreću. Prema pisanju Jutarnjeg lista, nije se uspio na vrijeme zaustaviti, probio je jednu ogradu te se zaustavio tek na livadi iza ulice.

Iz još nepoznatog razloga se nakon toga potukao s nekoliko stanara ulice. Jedan od susjeda (58) teško je ozlijeđen te ga je Hitna pomoć odvezla u KB Sveti Duh.

Policija je utvrdila kako je njihov kolega ima 1,40 promila alkohola u organizmu te da je u automobilu bio s prijateljem. I službenik iz nesreće požalio se na ozljede te je kriminalističko istraživanje slučaja i dalje u tijeku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79