Htio seks i skidanje uroka pa na kraju ostao bez novca!

Arijana Ademi (23) nasamarila je mladića (24) koji joj se javio na oglas za seks. Uzimala je novac od njega, ali i tjerala da joj kupuje mobitele zbog čega je sklopio ugovore sa sva tri operatora…

Općinsko državno odvjetništvo zbog prevara je podignulo optužnicu protiv Arijane Ademi (23). Istraga protiv osumnjičene je okončana mjesec dana nakon što je optuženoj određen istražni zatvor koji joj je u međuvremenu produljen.

Kako stoji u optužnom aktu, u nepunih sedam dana, Ademi je 24-godišnjeg mladića, koji joj se javio na oglas za pružanje erotske masaže, uspjela opelješiti za oko 12 tisuća kuna. Prvi susret dogodio se na riječkom željezničkom kolodvoru. Arijana se mladiću predstavila kao Marinela i ubrzo shvatila kako je emocionalno potresen jer je nedavno prekinuo vezu s djevojkom, piše Novi list.

Uzela mu je 600 kuna za seks, ali i spomenula da jednoj ženi koju poznaje treba zamijeniti nešto novca iz eura u kune. Predložila mu je da joj, želi li zaraditi od transakcije, da novac ako ga ima. Mladić je otišao na bankomat, podigao 2000 kuna i da ih “Marineli”. 

Ona je nakon toga otišla i više mu se nije javljala te večeri.

Nakon što ju je mladić sutradan uporno zvao, ipak mu se javila na telefon, rekla mu da ima novac. Kad su se našli, predložila mu je seks za taj novac i ponovno “izmuzla” novac koji bi promijenila u eure. Ovoga puta bilo je riječ o 3000 kuna.

Istog popodneva našli su se u trgovačkom centru gdje je Ademi na račun mladića potrošila 2000 kuna. Dan poslije rekla mu je kako misli da ga je netko urekao, da je zato nesretan i ponudila mu skidanje uroka. Upoznala ga je s muškarcem kojeg je nazvala “hodžom” i objasnila mu da je “sav novac koji je zaradio u Dublinu uklet”.

Peti dan druženja, Ademi je 24-godišnjaku rekla da ima oročenih 150 tisuća kuna i nagovorila ga da potpiše ugovore s tri mobilna operatora i kupi joj mobitele. Obećala mu je da će račune podmirivati kad joj istekne oročenje.

Nakon što je potpisao ugovore, mladiću je sinulo da ga njegova “Marinela” iskorištava. Otišao je na policiju i prijavio ju. Djevojku su ubrzo nakon toga uhitili.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments