I danas auto kolone u Crnoj Gori: Građani se protive otimanju državne svojine

Patriotske kolone bit će organizirane i danas širom Crne Gore, a građani poručuju da ih ima svuda, piše Antena M.

-Ima nas u akcijama, događajima i protestima. Svuda. Dišemo jednim bićem, od Pljevalja do Ulcinja. Od Rožaja do Herceg Novog. Protestujemo protiv kršenja osnovnih ljudskih prava – neko sirenom, zvižducima, bukom koju stvaramo kao odgovor na fašizam – navode u objavi.

Kako dodaju, neće pristati pitoma, građanska, slavna Crna Gora, na lance, stege i nasilje.

-Veliko NE“ otimanju i prisvajanju državne svojine naše zemlje i njenih kulturnih spomenika i bogomolja! Veliko NE uskraćivanju ustavom garantovanih prava za sve one koji su rođeni u ovoj zemlji i koji je poštuju i vole. Veliko NE mržnji koju ste posijali i koja se jasno ogleda u FAŠIZACIJI! Veliko NE propagandi nove Vlade koja liči na onu koju je Milošević sprovodio devedesetih. Veliko NE razoru i uništenju našega doma, naše Crne Gore! Nikada nećemo stati ni odustati da branimo suverenost i građanski karakter naše zemlje! – kažu u objavi, a prenosi Antena M.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79