Igrači Sarajeva razočarani: Neko treba opet da izgubi glavu?

Fudbaleri Sarajeva poraženi su večeras u gostima protiv Širokog Brijega (3.2) u osmini finala Kupa BiH.

Široki Brijeg

Pri rezultatu 2:2, sudija Elvis Mujić odlučio je prekinuti susret, jer je jedan igrač Sarajeva pogođen, nakon divljanja navijača Širokog Brijega.

Igrači Sarajeva su nakon razočarani, te krive Nogometni savez BiH i sudije za ovakve incidente na bh. terenima.

Kapiten tima sa Koševa Krste Velkoski kazao je kako je domaća ekipa imala pomoć sudije.

  • Turbulentan meč, nismo zaslužili poraz. Domaćin je imao pomoć sudije i ovo je bio katastrofalan meč s njihove strane. Mislim da se jednom zauvijek mora stati u kraj tome. Svaki meč ovdje kad dođemo igra se na nož, a nikakva odluka nije donesena. Ovakve situacije se moraju kažnjavati kad publika ubacuje predmete na teren i šta treba da neko opet izgubi glavu i da tek tada budemo svjesni. Niko ništa ne poduzima i ovo je bruka i sramota. Momci su odigrali stvarno dobru utakmicu, stvarali smo šansa, ali nažalost smo izgubili – rekao je Velkoski.

  • Nemam šta da komentarišem, kada god dođemo ovdje bude nekih problema. Niko ništa da kaže, Savez nikada nije stao iz nas, ovdje uvijek neki problemi. Mi smo dali sve od sebe, ali protiv Saveza ne možemo – izjavio je Dušan Hodžić.

Defanzivac Sarajeva Darko Lazić kazao je da je večerašnji meč sramota za sudije i bh. fudbal.

  • Ne znam šta bih rekao jer sam razočaran ovim fudbalom, a prije svega suđenjem i svim tim. Ako treba neka me kazne, ali je ovo sramota za sudije i bh. fudbal. Ovo je sramota šta se večeras desilo. Čestitam Širokom na prolazu – rekao je Lazić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments