Influenser Jodžir falsifikovao potpise za predsjednika Crne Gore

Kandidat za predsjedničke izbore u Crnoj Gori Jovan Radulović Jodžir zloupotrebio je podatke građana kako bi prikupio dovoljan broj potpisa za svoju kandidaturu.

Na spornom spisku nalaze se građani koji mu nisu dali podršku. Sve je “puklo” na društvenim mrežama, a mnogi prijete krivičnim prijava protiv podgoričkog influensera. Reagovao je i građanski aktivista Demir Hodžić koji je kazao da nije podržao Jodžira za predsjedničkog kandidata.

– Ide tužba! A vidjet ću i neke druge vidove borbe (legalne i legitimne) da primijenim u borbi za svoja prava. Ovaj kandidat je zloupotrijebio moje podatke, uz nečiju pomoć. Otkud njemu moj matični broj i broj lične karte.

Dragi prijatelji, molim vas provjerite da li je neko upisao vaše podatke umjesto vas kao podršku nekom od kandidata. Cijeli izborni proces treba dovesti u pitanje – napisao je Hodžić.

Očekuje se da reaguje Državna izborna komisija kao i druge nadležne institucije i preduzmu mjere na utvrđivanju ispravnosti potpisa podrške kandidature ovom Podgoričanu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79