Inspektorat RS povodom smrti glavnog zdravstvenog inspektora: Ne dovoditi tragediju u vezu s epidemiološkom situacijom

Inspektorat Republike Srpske uputio je danas apel javnosti da ličnu i porodičnu tragediju povodom smrti glavnog republičkog zdravstvenog inspektora Desimira Miljića ne dovode u vezu s poslom koji je obavljao i aktuelnom epidemiološkom situacijom.

– Desimir Miljić bio je poštovan član našeg kolektiva, stručnjak koji je obavljajući dužnost glavnog republičkog zdravstvenog inspektora 14 godina savjesno i profesionalno odgovorio svim radnim zadacima. Od strane svih saradnika uvažavan je kao dobar radni kolega i još bolji prijatelj. Njegovim odlaskom Inspektorat Republike Srpske ostao je bez vrsnog člana tima, koji je u proteklim godinama dao nemjerljiv doprinos razvoju institucije – navodi se u saopćenju iz Inspektorata RS.

Ubio se glavni zdravstveno-sanitarni inspektor RS

Dodaje se i da su republički zdravstveni inspektori zbog posla koji obavljaju, u okviru redovnih procedura kao i dio zdravstvenih radnika, testirani na korona virus i svi nalazi su bili negativni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79