Inspektori provjerili ugostiteljske objekte: Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću u dva ugostiteljska objekta na području Mrkonjić Grada i u jednom ugostiteljskom objektu na području Rogatice.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću na automatu za igre na sreću utvrđeno u ugostiteljskom objektu “Renome” u Mrkonjić Gradu, vlasništvo osobe čiji su inicijali V.T.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću putem dva “VLT” terminala za elektronske igre inspektori su otkrili u ugostiteljskom objektu “Kvins” u Mrkonjić Gradu, čiji je vlasnik D.F, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su otkrili neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre i u ugostiteljskom objektu “In-plus” u Rogatici čiji je vlasnik osoba čiji su inicijali B.S.

U sva tri slučaja privremeno je oduzeta oprema, a protiv vlasnika su preduzete sve mjere i radnje u skladu sa Zakonom o igrama na sreću.

Iz Inspektorata su poručili da nastavljaju intenzivno sprovođenje inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79