Isakova Snaga naroda počela kampanju u zeničkoj šumariji

Zaim Imamović, uposlenik Šumsko privrednog društva ZE-DO kantona, šumarija Zenica, na radnom mjestu vrbuje stranke i uposlenike da ličnim potpisom pruže podršku stranci SNAGA NARODA.

Imamović, izuzetno blizak sa predsjednikom Isakom, vremenom je kao i on, mijenjao političke dresove, A-SDA, NES, Snaga naroda.

Svojom ustrajnošću dobio je podršku (potpis-sigurnu podršku) od aktuelnog šefa zeničke šumarije Kabira Mahovca, a ranije je podršku imao od šefa Mirsada Čivića, stranačkog kolege (NES) uz čiju podršku je neometano i bez sankcija svakodnevno završavao privatne i političke obaveze.

Javna je tajna da Imamović svaki radni dan provodi po obližnjim zeničkim objektima pokušavajući dobiti što veći broj potpisa, kako bi dao vlastiti doprinos Snagi naroda, živeći u nadi za bolju poziciju.

Dok visokoobrazovana omladina odlazi van granica BiH, politički poslušnici u kasnim šezdesetim godinama potpisuju ugovore na neodređeno vrijeme. Radne obaveze zamjenio je ugostiteljskim objektima, gdje na svaki mogući način pokušava dobiti glasača više.

U prilogu Vam dostavljamo jedan dio potpisa na kojem je i potpis-podrška aktuelnog šefa Mahovca, fotografije Imamovića sa stranačkih skupova, fotografije Ćivća (NES).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79