Ismet započeo novi život na selu uz magarca i četiri koze

Ismet Mrgić iz sela Kutanja ne posustaje uprkos teškoćama života. Iako u skromnom imovinskom stanju, Ismet se trudi preživjeti i stvoriti pristojan život uz pomoć svog magarca i četiri koze, koje je dobio uz ljubaznost dobrih ljudi.

U srcu priče je Ismetova ljubav prema životinjama. Ismet ističe svoju predanost brizi o magarcu i kozama te svjedoči o želji da ima više životinja kako bi mogao osigurati održivu egzistenciju uz poljoprivredu.

“Srednja Bosna” predstavila je priču koja pokazuje ne samo Ismetovu borbu, već i ljubav prema životinjama. RPriča pruža uvid u svakodnevni život Ismeta Mrgića, ističući važnost zajednice i solidarnosti.3

Poziv na akciju od strane ekipe “Srednja Bosna” otvara prostor za ljude dobre volje koji žele pridonijeti Ismetovom snu. Donacije životinja mogu unaprijediti Ismetovu situaciju i omogućiti mu da ostvari svoje ciljeve u poljoprivrednom sektoru.

Ova lijepa priča ukazuje na snagu ljudske solidarnosti i pomaže stvaranju boljeg sutra za Ismeta Mrgića i njegove ljubimce.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79