(ISPOVIJEST) “To vozi i slika se za Instagram”

Redakciji portala Crna-Hronika javio se zabrinuti vozač autobusa koji svakodnevno uočava neobičnu situaciju, a svoj komentar želi podijeliti sa vama:

“Ćao, evo mali jedan isječak iz današnjeg radnog dana…. Možda nekog potakne da se pusti telefona dok ima ruke na volanu.

Danas, običan dan. Mjenjam kolegu. On završava sa poslom, ja počinjem. Vozimo autobus. I tako ti ja vozim. Pratim cestu. Pratim auta. Jbg to mi je dobar dio posla. Kad vidim u jednom autu lik dr*a po telefonu, a u drugom isto tako, pa u 10 autu i sve tako.

Ja pomislio da je rat izbio pa ljudi jedni druge zovu. Kad u sljedećem momentu vidim likušu kako se namješta i slika tokom vožnje za INSTAGRAM/FACE/ I TAKO TE PI*DARIJE……

“Pa nek ti Bog dragi bude na pomoći kad se tako zabiješ na 60 km/h u banderu koju nisi vidjela jer si od zadnjih 20km vidjela samo 2km i to na preskokce. Samo vi i dalje nastavite sa telefonima se slikat i pisat po njima dok vozite, i onako se dešavaju mnogo nezgoda. Pa onda kulajte, a joj Bože, pa šta bi da mladi poginu…”ispričao je ogorčeni Ivica Bendra, dugogodošnji vozač autobusa iz Linza za portal Crna-Hronika.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments