Ispred hotela “Sunce” u Neumu noćas je došlo do pucnjave, ranjena jedna osoba

Jedna je osoba je ranjena iz vatrenog oružja tokom pucnjave koja se noćas oko ponoći dogodila u Neumu, potvrđeno je za Klix.ba.

Kako nam je kazano iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona u Policijsku stanicu Neum je noćas pet minuta nakon ponoći prijavljeno da je ispred hotela “Sunce” došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Policajci su odmah izašli na mjesto događaja i utvrdili da je S. Ć. (39) iz Neuma pucao iz pištolja prema I. M. (35), također iz Neuma te ga ranio u predjelu noge.

Ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Neum je povrijeđenog I. M. prevezla na CUM SKB Mostar, dok su policijski službenici počinitelja uhapsili i nad njim se provodi kriminalistička istraga.

U toku su istražne radnje, a više detalja o ovom događaju i okolnostima u kojima je došlo do pucnjave bit će poznato nakon što se provedu zakonom predviđene radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79