Iz skladišta u Konjicu razbojnici ukrali bakar, transformatore i električne kablove

PS Konjic je prijavljeno je u usbotu da je u proteklom razdoblju, od strane NN počinitelja, iz skladišta poduzeća “Sur Teck” d.o.o. Konjic, u ul. Donje polje, otuđeno 18 transformatora, 10 bakrenih namotaja, veća količina bakrenih šipki i električnih kablova.

Iz policije su izvjestili kako izvršen očevid, a zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno Kazneno djelo, patrola policije PS Konjic, u suradnji sa Odjelom kriminalističke policije PU Konjic, lišila je slobode M.Č. (1990) iz mjesta Idbar i R.R. (2000) iz mjesta Zukići.

Poduzete su sve potrebne mjere.

Proteklog vikenda iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je 12 prijava od čega na području Mostara sedam, na području Konjica dvije, na području Jablanice dvije i na području Prozor-Rame jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja od čega na području Mostara dva i na području Čitluka jedan.

Registrirano je i osam prometnih nesreća od čega na području Mostara tri, na području Čitluka dva, na području Čapljine, Konjica i Jablanice po jedna, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede prenosi Jabuka.

 

Vlasnik iza psa mora pokupiti izmet, pit bula ne smije držati osuđivana osoba

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments