Iz SNSD-a otkrili Pavlovićevu ljubavnicu: Tvrde da je za 50.000 eura prodala svoj telefon SDS-u

Iako je jučer zvanično dao ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora još uvijek traje trakavica oko neprimjerenih fotografija Dalibora Pavlovića na kojima pije tablete i povraća i zbog kojih je morao podnijeti ostavku.

Najnovija u nizu informacija vezana za ovu aferu je ona predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saše Bursaća koji tvrdi da su članovi SDS-a “otkupili telefon od žene sa kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi i na najgori mogući način zadrli u njegov privatni život”.

Poznata simpatizerka SNSD-a voli gradonačelnika Prijedora: Silvana Marić podržala Dalibora Pavlovića

Bursać je rekao da su u SNSD-u došli do dokumenata, a da za neke stvari imaju i svjedoke.

“Imam informaciju da se predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način zadrli u privatni život Pavlovića”, rekao je Bursać.

Nezvanično se za navodnu prodaju snimaka, pominje cifra od 50.000 eura.

On je naveo da je “Dalibor pogriješio, ali da nije zaslužio niko, pa ni on da bude razapet na ovakav način”.

Podsjećamo, nakon objavljivanja spornih fotografija opoticija, ali i Dodik tražila je od Pavlovića da podnese ostavku. On je prvo tvrdio da je u pitanju fotomontaža, pa je onda odustao od te priče, da bi jučer, nakon prijetnje zastupnika u NSRS Nebojše Vukanovića da će objaviti još fotografija zvanično podnio ostavku.

Dalibor Pavlović poručio: Osobu koju sada gledate nije pravi Dalibor Pavlović, više sile su utjecale na mene!

U obrazloženju ostavke naveo je “razloge lične prirode”, a jučer je rekao, obrazlažući nastanak fotografija, da je na njega utjecala “viša sila”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79