Izbori u Prijedoru: Policija formirala poseban štab koji će brinuti za sigurnost

Izbori u Prijedoru: Policija formirala poseban štab koji će brinuti za sigurnost


Policijska uprava Prijedor formirala je štab akcije “Izbori 2021” za sutrašnje prijevremene izbore za gradonačelnika s ciljem očuvanja povoljnog stanja bezbjednosti i preduzimanja svih neophodnih mjera i radnji za nesmetano odvijanje izbornog procesa, saopšteno je iz ove uprave.

Lokacija za izdavanje ličnih dokumenata u sjedištu Policijske uprave Prijedor radiće danas i sutra od 7:00 do 19:00 sati kako bi građani mogli ostvariti svoje biračko pravo, uz odgovarajući identifikacioni dokument.

Sutra od 6:00 do 20:00 sati biće zabranjen prijevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području grada, kao i saobraćaj za teretna vozila ukupne mase veće od 7,5 tona na dionici magistralnog puta Novi Grad – Prijedor – Banjaluka i magistralnog puta Kozarska Dubica – Prijedor – Koprivna.

Policijska uprava Prijedor apeluje da građani obavijeste policiju na broj 122 ukoliko uoče bilo kakve nezakonite radnje ili raspolažu bilo kakvim bezbjednosno interesantnim saznanjima piše Klix


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija