Jaguarom zauzeo dva parkirna mjesta u garaži: Ostavili mu poruku i kondom

Vozač SUV-a na sebe je navukao bijes drugog vozača koji mu je odlučio poslati poruku.

Postoje dvije vrste vozača: oni kojima je parkiranje noćna mora i oni koji imaju noćne more kada vide parkiranje ovih prvih. Jedan takav susret dogodio se u Javnoj garaži u Velikoj Gorici.

Vozač SUV-a zagrebačkih tablica prilikom parkiranja zauzeo je dva parkirna mjesta i na sebe navukao bijes drugog vozača koji mu je ostavio poruku i “poklon”

– Molim vas da se ne množite dok se ne naučite parkirati. Sljedeći put ću vam sve 4 gume probušiti. Hvala vam na vašem polu-odgoju – stoji u poruci stavljenoj uz vozačeva vrata, a pored papirića ljutiti autor poruke ostavio je i paket prezervativa.

Ova situacija podijeljena je na Facebook stranici prigodnog imena “Parkiram kao idiot” gdje je u kratkom vremenu prikupila velik broj reakcija. Dio dijeli bijes autora poruke, dok neki od komentatora ističu kako su često parkirna mjesta u garažama preuska. – Ja tu svog Megana nisam mogla ugurati, a da će on terenca – piše jedna korisnica Facebooka, a druga se nadovezuje – Na žalost u nekim garažama zbog uskih parkirnih mjesta moraš izaći, ubaciti u ler i gurati auto. A ući naravno kroz bunker ali samo ako imaš auto s 5 vrata – stoji u komentaru.

Neki su sve okrenuli na šalu pa se pitaju gdje se to treba pakirati da se dobije paket prezervativa gratis.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79