Jel vama normalno da ste sa nekim u vezi a da ipak odete na more sa prijateljima?

Ako su u ozbiljnoj vezi, kod većine ljudi, nekako se podrazumjeva da na sva putovanja idu sa svojim partnerom.

To mnogima odlično odgovara, međutim ima parova kojima se interesovanja potpuno razlikuju i umjesto romantičnog odmora na kraju se sve svede na sedam dana svađa i tenzije.

Jedan dečko je na društvenoj mreži Twitter postavio pitanje koje se na najbolji način bavi ovom tematikom i odgovori su veoma zanimljivi.

“Je l’ vama normalno da ste sa nekim u vezi, a da ipak odete na more sa prijateljima?”, napisao je i pokrenuo interesantnu polemiku.

“Pa ne, aj da se vežemo lancima i nemamo svoje ja i svoju ličnost koja je postojala i prije te veze? Ići i zajedno ali i odvojeno je normalno… ako u nekog imam povjerenje imam ga da ide bez mene na Mars ako nemam ne vjerujem mu i da ide do pekare…”, komentirao je jedan korisnik.

“Meni je čudno da se ovakva pitanja postavljaju i dalje. Bilo da su ljudi u vezi ili braku normalno je da imaju aktivnosti i sa prijateljima i porodicom iz koje su došli. Svako na prvom mjestu mora da ima svoj život”, komentirao je drugi.

“Idem. Moj muž mrzi more, ja obožavam, naravno da neću da ga se odreknem zbog toga. Mora, ne muža :)”, dodala je korisnica.

“Ja na zimovanje tako, niti jedan momak do sad nije bio ljubitelj zimskih sportova, a ja se tog zadovoljstva ne odričem ni zbog čega, ni zbog koga. Bilo je godina kad sam cijeli godišnji na to trošila. Nikakvih problema to nije izazivalo, godina ipak ima 300+ dana”, bili su odgovori koji podržavaju samostalne odlaske na more i bez partnera.

“Ja davno raskinuo sa curom kada mi je rekla “sa tvojom lovom idemo zajedno na more, pa kada se vratimo sa mojom idem sa drugaricama” na kraju je išla samo sa drugaricama”, “Možda jeste normalno , ali ja nisam taj tip, kod mene je to nenormalno”, “Ako je to prava veza, ljubav… pa onda želim samo s njim”, a bilo je i ovakvih stavova, piše zena.blic.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79