(FOTO) Jeziv prizor smrskanog vozila: Nakon obavljenog uviđaja normalizovan saobraćaj na putu Tuzla – Doboj

Nakon završenog uviđaja zbog saobraćajne nesreće, danas oko 11:00 sati normalizovan je saobraćaj u mjestu Modrac (M-4 Tuzla-Doboj), saopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Podsjećamo, jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć 20 minuta nakon ponoći dogodila u mjestu Modrac (općina Lukavac) na magistralnom putu Tuzla – Doboj.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su teretno motorno vozilo i putničko motorno vozilo marke “Golf” čiji je vozač inicijala B.S. podlegao usljed zadobivenih povreda dok je vozač teretnog motornog vozila zadržan na daljnjem liječenju u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla, piše Tuzlanski.

Uviđaj na mjestu nezgode od jutarnjih sati obavljali su službenici OKP-a MUP-a TK, službenici PS Lukavac u saradnji s dežurnim kantonalnim tužiocem.

Da se radilo zaista o teškoj i stravičnoj saobraćajnoj nesreći čiji zvaničan uzrok još nije poznat potvrđuje nam i fotografija smrskanog putničkog motornog vozila ‘Golf’ ispred Policijske stanice u Lukavcu.

 

Crna hronika / Foto Tuzlanski

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79