Kako je “pao” Mladen Džidić

U Sesvetama je, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih policiji prije nekoliko dana slobode lišen Mladen Džidić koji je početkom godine pobjegao iz mostarskog KPZ-a.

Mladen Džidić (45) je izdržavao 17-godišnju kaznu zbog likvidacije Crnogorca Branislava Obradovića, a početkom 2019. godine nije se vratio s redovnog dopusta u Kaznenopopravni zavod (KPZ) Mostar.

Nešto manje od mjesec dana nakon njegovog bijega u medijima se pojavila informacija da je njegov sin, rođen 2001. godine Jozo Džidić hicem iz vatrenog oružja likvidirao svog vršanjaka D. V.

Nezvanično, od izvora bliskih policiji saznajemo kako je nakon ovog djela Mladen Džidić prijetio porodici mladića kojeg je likvidirao njegov sin. Porodica je angažovala policiju, a s obzirom na to da jedan član porodice živi u Zagrebu policija je “ušla u trag” Džidiću i lišila ga slobode u Sesvetama, piše Radiosarajevo.

Nezvanično saznajemo i kako je Mladen Džidić prijetio i vlasniku jedne rent-a-car agencije iz Mostara.

(AUDIO) Ko je Mladen Džidić i zašto “ratuje” sa drugim zloglasnim Lakijem

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments