Kineski državljanin sa loncem na glavi tvrdi da ga Kina napada elektromagnetskim talasima

U centru Sarajeva, na Baščaršiji, jedan kineski državljanin izazvao je pažnju prolaznika šetajući s velikim loncem na glavi. Snimak ove neobične scene brzo se proširio društvenim mrežama, a sada je objavljen razlog na kojem muškarac iznosi svoje neobične tvrdnje.

Na loncu koji je nosio na glavi nalazila se poruka koja je izazvala znatiželju: “U Bosni i Hercegovini Kina napada, uništava moj mozak sa elektromagnetskim talasima cijeli dan. Moram nositi veliki željezni lonac na glavi kako bih zaštitio mozak. Kina je fašist.”

Ova neobična pojava izazvala je niz pitanja među građanima. Neki su se zapitali o mogućem razlogu za njegove tvrdnje, dok su drugi izrazili brigu za njegovo mentalno zdravlje.

 

Nije jasno što je navelo ovog kineskog državljanina na takvo ponašanje, ali njegova pojava ostavlja snažan dojam na Sarajlijama.

Foto: Armin Durgut/Pixsell
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79