Foto: 072info
Kod Almy pumpe u Zenici se sudarili BMW i vozilo saniteta. Četiri osobe povrijeđene

Kod Almy pumpe u Zenici se sudarili BMW i vozilo saniteta. Četiri osobe povrijeđene


Četiri povrijeđene osobe, epilog je teške saobraćajne nesreće koja se u nedjelju u 6.20 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Pečuj kod Zenice.

U nesreći su učestvovali BMW, kojim je upravljao K. H. (21) iz Zenice i vozilo saniteta, vlasništvo Javnog preduzeća Dom zdravlja Zavidovići, za čijim upravljačem je bio M. S. (34) iz Zavidovića.

Tom prilikom su oba vozača zadobila lakše povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

U sanitetskom vozilu su se nalazili J. Š. (58) iz Zavidovića koji je zadobio lakše povrede i K. O. (67.) iz Zavidovića, koji je zadobio teške povrede, također konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Kako piše zenički “072info”, vozač BMW-a kretao se magistralnim putem iz pravca Heca, da bi preko duple pune linije skrenuo prema benzinskoj pumpi “Almy”.

Foto: 072info

Kako se može vidjeti na fotografijama sa mjesta događaja, na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, a lijeva strana BMW je gotovo smrskana.

Uviđaj su obavili pripadnici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija