Kompanija Pobjeda Tehnology oglušila se o naredbe KŠCZ

Rukovodtsvo kompanije Pobjeda Tehnology oglušila se o naredbe Kantonalnog štaba civilne zaštite Bosanskopodrinjskog kantona (BPK) o zabrani rada u industrijskoj zoni Pobjeda.

Kako sazanje Fena, značajan broj radnika ove kompanije danas radi i još nisu pušteni kućama.

Zaražena direktorica Ginexa Munevera Fočo, vozač negativan na COVID-19

Povodom novonastale situacije ponovo zasjeda Kantonalni štab civilne zaštite, a sastanku prisustvuju i direktor Uprave za inspekcijske poslove kao i komesar policije MUP-a BPK.

Kantonalni štab Civilne zaštite BPK Goražde još sinoć je donio a danas i potvrdio naredbu o obustavi rada u kompletnoj industrijskoj zoni Pobjeda na 15 dana, nakon što je potvrđena infekcija koronavirusom kod direktorice kompanije Ginex.

Dozvoljen je ulazak i izlazak robe uz pratnju policije. Današnjom naredbom, radnicima, ukoliko se nalaze na radnim mjestima, naređeno je da napuste industrijsku zonu Pobjeda i idu u samoizolaciju, što rukovodstvo firme Pobjeda Tehnology još nije ispoštovalo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79