Komšinica o snimljenom Fiatu Puntu: Čudno da te tablice prođu u našem kraju

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja čija je kuća opremljena nadzornim kamerama koje su zabilježile ulicu u kojoj je nestala Danka Ilić (2), otkrila je za “Blic” sve detalje snimka koji kruži društvenim mrežama.

“Po povratku s posla, policija me dočekala na vratima i zatražila snimke nadzornih kamera. Rado bih vam pokazala snimak, ali se materijal automatski briše nakon 24 sata”, navodi Jasmina Stojadinović.

Objavljen snimak: Automobil jurio kroz naselje samo 2 minute nakon nestanka Danke Ilić (2)

Jasmina je potom detaljno opisala sadržaj snimka koji je trenutno u posjedu policije.

“U 13:10 sati, majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa djecom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je “Punto” sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija”, priča uznemirena žena.

Ističe i da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo par minuta nakon majke.

Danas je objavljeno i saznanje da policija u istrazi provjerava privatni život porodice. To je neophodno i zbog činjenice da su okolnosti nestanka Danke Ilić i dalje nejasni.

Evo kako je Dankina majka Ivana Dragomirović opisala trenutak nestanka:

“Živimo u Boru. Dovela sam ih (u Banjsko polje) da se malo istrče i prošetaju. Moji su porijeklom odavdje i kao dijete sam tu često boravila. Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dvije godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što prije nađemo!

Milan Ilić, dedo nestale Danke, ispričao je šta on zna o momentu nestanka:

“Supruga mog sina je bila sa djecom u posjeti svog oca. On je mene pozvao. Tako smo saznali. Danka je zlatno dijete, mirno, ćutljivo, dobro dijete koje može da priđe svakome, neće da odbije, ne drči se.

Dedo nestale devojčice, danas je izjavio da počinje da sumnja da je Danka Ilić kidnapovana. S druge strane, detektiv Mile Novaković kaže da mu je to nepojmljivo.

“Ne mogu da vjerujem da bi bilo moguće da neko otme tako malo dijete, pogotovo u nekom zabačenom selu. Saznaće se već danas ili kroz nekoliko dana šta stoji iza toga. Dijete od dvije godine ne može tako lako da se udalji od kuće, oni (spasioci) su vjerovatno provjerili ta kritična mjesta, rupe, bunare i ostalo”, kaže Novaković za “Blic”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79