Neobičan slučaj u Srbiji: Vozač vozio u suprotnom smjeru u kružnom toku

Foto: Instagram/Moj_Beograd

Šokantan snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama prikazuje neobičnu i opasnu situaciju na jednom od kružnih tokova u blizini Šapca.

Video, objavljen na profilu Moj_Beograd, prikazuje kako vozač greškom ulazi u kružni tok i nastavlja vožnju u suprotnom smjeru, izazivajući konfuziju i potencijalno opasne situacije za ostale učesnike u saobraćaju.

Na snimku se vidi kako vozač, uprkos jasno vidljivom dolasku vozila iz suprotnog pravca, izlazi iz kružnog toka na pogrešnom izlazu.

Iznenadna pojava vozila u suprotnoj traci izazvala je zbunjenost među ostalim vozačima, koji nisu očekivali takvu situaciju. Neki od vozača, uključujući i kamion, bili su primorani da se zaustave kako bi izbjegli sudar.

Nakon što je prošao pored naplatne rampe, vozač je shvatio grešku, okrenuo se i ponovo pravilno ušao u kružni tok kako bi nastavio put u ispravnom smjeru.

Snimak je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, gdje su korisnici izražavali svoje iznenađenje i zabrinutost zbog ovakvog ponašanja u saobraćaju.

Komentari poput “Da li je on normalan bre?! Pa ja ne verujem ko sve udiše ovaj vazduh”, “Zeznula ga naplatna, inače bi nastavio”, i “Ovo je čovek koji bi jedini platio rampu na ulasku”, pokazuju koliko je ovaj događaj bio neobičan i opasan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79