Konaković poručio: Njima je vlast toliko bitna da bi prihvatili koaliciju sa izdajnikom i munafikom

Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković komentirao je propagandni kratki film koji je o njemu objavio SDA-ov bot pod kontrolom obavještajnih struktura Jasmin Mulahusić. Mulahusić je, inače, pod istragom, zbog napada naa političare, novinare i javne ličnosti koji se ne slažu sa stavovima njegovih nalogodavaca. Zbog toga je nedavno i hapšen.

Konakovićevu reakciju prenosimo u cijelosti.

“'Nastaviće da laže i vuče svoje sljedbenike dublje u Džehennem’. Negdje na sredini novog kratkog filma o meni tako kaže narator. Odredio medijsko-botovski odred da ćemo u Džehennem i ja i moji “sljedbenici”. Vjerovatno imaju i svoju listu za Džennet, nisu je još uvijek javno objavili.

Ubrzo vjerovatno hoće.

U filmu prepunom laži, spinova i isječenih izjava, još jednom su me uporedili sa ratnim zločincem Radovanom Karadžićem. Već se dugo ne osvrćem na sve gnusne laži iz stavovsko-luksemburške kuhinje po nalogu bivseg kosovca i uz punu saglasnost stranke.

Dugo nije bilo potrebe, al’ danas ima.

Kad god bismo, od početka naše borbe, ukazali na kriminal, dokazali ga, o njemu govorili, začuo bi se rafal gnusnih laži i napada na nas, članove naših porodica, naše prijatelje. Napadi su na ličnoj osnovi, često vjerskog sadržaja.

Bilo je čak i javnih poziva na likvidaciju.

Kad god bi se javnost smijala njihovim lažima o korupciji i kriminalu u našim redovima, uslijedili bi novi, jači napadi na privatnoj i vjerskoj osnovi.

Danas hoću da pišem jer ima nekoliko važnih činjenica.

Prva je da su ovim konceptom odvratnih napada na čast i ugled uglavnom zaustavljali svaki pokušaj borbe protiv pokvarenog sistema. Ljudi bi se uglavnom povlačili i odustajali.

Ove bi nasrtaje često pratio i pritisak od privatnog dijela pravosuđa. Naš pokušaj nisu zaustavili, mi smo kroz te borbe i pritiske jačali i narasli. Danas smo u 60ak opština i gradova širom BiH strah i trepet za postojeći sistem. E zato je bilo važno ne ustuknuti pred bolesnicima i njihovim napadima.

Druga važna činjenica jeste da ovo što rade odgovara bolesnom konceptu Dodika, Orbana i njima sličnim.
U ovom trenutku oni hrane jedni druge.

Zato je važno danas o ovoj pojavi pisati, slika je najjasnija.

Napadi i pritisci sa jedne i pozivi da pravimo koaliciju sa druge strane. Poziv da napustimo koaliciju sa Našom strankom i Fortom i da sa njima koaliramo.

Njima je stranka i vlast toliko bitna da bi objeručke prihvatili koaliciju sa izdajnikom, munafikom, licemjerom, čovjekom kojeg porede sa Karadžićem i koji po njihovim mjerilima sigurno ide u Džehennem.

Za vlast bi i tamo krenuli sa mnom. Na kraju filma narator kaže: ‘Podijelite ovaj video kako bi svi vidjeli šta se dešava’.

Ja se apsolutno slažem i dijelim”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79