Konobar polio kafu po bebama pa se gazda izderao na roditelje

Konobar polio kafu po bebama pa se gazda izderao na roditelje


Redakciji portala Crna-Hronika javili su se zabrinuti mladi roditelji koji su htjeli javnosti ispričati svoj nemili događaj koji im se desio u Donjem Vakufu 19.07.2024 godine.

Riječ je o izletu koji se pretvorio u verbalni obračun i policijsku prijavu.

“Poštovani, pratim Vas godinama i vidim da ste jedini portal koji iznosi istinu i stvarne probleme građana i da se borite za istinu .

Ovim putem želio bih da podijelim vrlo neugodno iskustvo koje smo doživjeli supruga i ja i naše dvoje djece od 2mjeseca i 20mjeseci.

Nakon porodičnog ručka sa prijateljima u Etno selu u Donjem Vakufu u prelijepoj prirodi i ambijentu, desio se incident kada je konobar polio kafom curicu od 20mjeseci (nenamjerno), te nakon reakcije supruge gdje je tražila mjesto da dijete presvuče gazda objekta je drsko zaprijetio da će joj otkinuti glavu ako se odmah ne skloni od njega i da nema mjesto za presvlačenje i da ga to ne interesuje (jer on broji novac u tom momentu).

Nakon što je supruga došla uplakana sa djevojčicom te nakon reakcije i kraćeg verbalnog “okršaja” sa gazdom, šest konobara je došlo i počeli su fizički da nasrću na mene , verbalno vrijeđajući cijelu porodicu psovkama i prijetnjama da će nam glavu otkinuti, pretući suprugu i mene, gdje smo jedva uspjeli izvesti dvije bebe od 20 i 2 mjeseca da ne prođu bez povreda ili sl.

Pozvali smo MUP SBK nakon čega je patrola policije došla uzeli izjave i tek nakon nekoliko sati čekanja gazda je kažnjem sa mizerni 100 KM.

Da napomenem policajci su bili maksimalno korektni u ponašanju prema nama.

Ovo je kratki opis događaja.

Želim da upozorim sve koji potencijalno zele da odu na ovu lokaciju etno selo i ribnjak da su gazda i konobari vrlo drski.

Ne dozvoljavaju da se sjedne do potoka jer je to rezervisano za Arape, ne izdaju fiskalne račune, imaju dvije kase jednu za Arape jednu za nas, pored velike neljubaznosti i drskosti koju nikad nećemo zaboraviti.

Te molim i inspekciju SBK da se pozabavi ovim problemom.

Unaprijed hvala


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija