Kosovska Kamenica: Bačena bomba na auto

Foto: Ilustracija

Eksplozija koja je potresla dvorište kuće u blizini Kosovske Kamenice izazvala je strepnju i zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Prema izveštajima kosovske policije, detonacija se dogodila u mjestu Korminjane, a izgleda da je uzrok bio ručna bomba.

Iako je materijalna šteta zabilježena na jednom vozilu, srećom, nije bilo povrijeđenih. Vlasnik automobila, S.S., je incident prijavio, naglašavajući da se sumnja da je eksplozija izazvana baš u njegovom dvorištu.

Nakon obavljenog uviđaja, istraga je u toku, ali vlasnik automobila, Stevan Slavković, iz Gornjih Korminjana, izražava svoju nemoć u pogledu identifikacije potencijalnog počinioca. Slavković ističe da nema neprijatelja i da je situacija za njega potpuno iznenađenje. Čak ni najmanje indicije o tome ko bi mogao biti umiješan u ovaj incident nema.

“U trenutku eksplozije, bio sam kod prijatelja, kada me je supruga obavestila o događaju. Kada sam se vratio kući, primetio sam štetu na automobilu – popucala stakla i oštećena limarija”, izjavio je Slavković za Kosovo Online.

On takođe ističe da je odmah kontaktirao policiju, ali izražava sumnju u efikasnost istrage, s obzirom na prethodne slučajeve sličnih incidenata koji nisu rezultirali identifikacijom počinilaca.

“S obzirom na prethodna iskustva, ne gajim velike nade u ishod ove istrage. Ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u našem kraju, a rezultati istraga su uvek izostali”, dodao je Slavković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79