Kosta se svađao se s djecom koja su bila bolja od njega

Istakla je da su djeca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povrijeđeni učenici

Član Savjeta roditelja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” Mina Zirojević izjavila je za Tanjug da se na sjednicama Saveza roditelja nikada nije pričalo o učeniku Kosti Kecmanoviću koji je u srijedu ubio osmero đaka i radnika obezbjeđenja u ovoj školi.

Navela je da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su Kosta Kecmanović poznavali da je njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je uočeno da je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa djecom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

– Sada se priča da je baš to razlog i da ga niko nije maltretirao iz te smjene – rekla je Zirojević.

Istakla je da su djeca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povrijeđeni učenici i da je za njih zapravo sudar sa realnošću bio kada su se pojavile umrlice njihovih drugova i drugarica.

– Oni su ih dijelili među sobom, željeli su da idu na sahranu, neki roditelji su to dali, većina nije. Ne znam kako će dalje, neka djeca su vidjela, krv, neka nekoga ko je pao – navela je Zirojević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79