Laktaši: Sarajlija u hotelu pokazivao spolni organ i vrijeđao policiju

Pripadnici Policijske stanice Laktaši, 2. septembra lišili su slobode DŽ.B. iz Sarajeva zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje, vršenje fiziloških potreba i pokazivanje spolnog organa i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Policijskoj stanici Laktaši, istog dana oko 01:10 sati, radnik hotela u Laktašima, prijavio je da nepoznato lice pravi buku u hotelu, te da se kreće bez odjeće i da pokazuje spolni organ.

“Po dolasku policijskih službenika, lice je vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o zakonito izdato naređenje, te je nastavilo s narušavanjem javnog reda i mira, nakon čega je lišeno slobode.

Utvrđeno je da se radi o licu DŽ.B. Lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu. Protiv navedenog lica, bit će podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog počinjenih prekršaja”, saopćeno je iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79